Een blokhut als recreatiewoning

Er is een noemenswaardig verschil tussen tuinhuisjes en blokhutten. Tuinhuisjes zijn al verkrijgbaar vanaf enkele honderden euro’s, je koopt ze gewoon bij de bouwmarkt en vervolgens plaats je het tuinhuisje in je achtertuin, of volkstuin. Blokhutten zijn natuurlijk ook in allerlei afmetingen verkrijgbaar en soms ook als ‘tuinhuisje’ te gebruiken. Maar de blokhut biedt meer, véél meer!

Recreatie woning zonder hypotheek

Vooral bewoners van flats en portiekwoningen ontbreekt het vaak aan de broodnodige ‘groenbeleving’. Populair onder de vele inwoners van steden is dan ook tegenwoordig de herontdekking van de volkstuin. Je hebt net ruimte genoeg om hier een tuinhuisje te plaatsen. Wil je het echt goed aanpakken dan koop je aan de rand van de stad, of in een buurtgemeente een stukje grond.

Maar dan ben je er nog niet; natuurlijk wil je dan ook beschikken over een goed en volwaardig onderkomen, zonder een hypotheek hiervoor te moeten afsluiten. In dat geval zijn blokhutten uitermate geschikt. De recreatie blokhut doet eigenlijk niet meer onder voor een woning, maar is simpelweg vele malen voordeliger. De blokhut bestaat volledig uit hout en is ingericht als woning, compleet met sanitair en verschillende ruimtes. Koop je een dergelijke blokhut bij een gerenommeerde fabrikant, dan heb je jarenlang plezier van je houten recreatie-woning.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

*