Eindelijk uw eerste woning als starter, nu nog de verhuizing.

U gaat samen met uw vriend(in) wonen, u gaat op uzelf wonen of samen met vrienden wonen. Het is natuurlijk erg leuk om eindelijk uit het huis te gaan maar dan komt de verhuizing nog. Om te beginnen geef u wat tips over verhuizen, wat voor factoren er meebepalen aan de prijs en ook nog wat voor diensten er zijn.

Tips bij verhuizen

Ik woon in Amsterdam en heb daarom ook een goedkoop verhuisbedrijf uit Amsterdam ingehuurd, mijn tip aan jullie is om een samenwerking aan te gaan als u gaat verhuizen in Amsterdam. Daarnaast adviseer ik om op tijd te beginnen met de voorbereiding. De voorbereiding houdt voor mij in om alle dozen in te pakken, oppas te regelen voor u eventuele kinderen en/of huisdieren, hulp regelen bij vrienden, familie en/of kennissen. Daarnaast is het erg aan te raden om ook tijdig aan instanties, bedrijven en andere mensen die u post kunnen sturen uw nieuwe adres door te geven.

Factoren die de prijs bepalen

Om te beginnen hebben de verhuisbedrijven altijd een vaste prijs voor verhuisservice. De verhuisservice voor mij in Amsterdam was niet al te hoog en daarom kozen wij ook voor dit bedrijf.

Naast dus de vaste kosten zijn er kosten voor de verhuiswagen, de verhuizers en natuurlijk voor de reis zelf. Kijk goed naar wat er allemaal inbegrepen zit bij de verhuiswagen. Ook is het erg belangrijk om de grootte van de verhuiswagen. Het is natuurlijk een stuk voordeliger om maar één keer te hoeven rijden in plaatst van drie keer. Bepaal goed van tevoren wat de hoeveel van uw inboedel is, hoeveel dozen u heeft en wat wellicht al door uzelf verhuist kan worden.  

Als laatste kunt u natuurlijk nog veel extra andere diensten afnemen. Zo kunnen de verhuizers bijvoorbeeld alles van A tot Z voor u regelen, ze kunnen ook meubels (de)monteren, alles voor u in- en uitpakken en ga zo nog maar even door. Het is daarom goed om van tevoren te weten wat u zelf wilt, wat u nodig heeft en wat dat bepaalde verhuisbedrijf voor u te bieden heeft.

Verschillende diensten

Een verhuisbedrijf heeft vaak verschillende soorten verhuizingen beschikbaar. Natuurlijk hebben ze altijd een normale verhuizing van uw woning naar de nieuwe woning. Maar wellicht moet u zo spoedig mogelijk uw woning uit en dan wordt het vaak toch een spoed verhuizing genaamd. Ook als bedrijf kunt u natuurlijk moeten verhuizen, daar hebben de meeste verhuisbedrijven ook hun service voor. De laatste die sommige bedrijven aanbieden is het verhuizen naar het buitenland, dit kost vaak een stuk meer moeite en ook geld. Niet alle verhuisbedrijven zullen dit aanbieden.

Heeft u vragen en/of eventuele opmerkingen over dit artikel, verhuizen of wilt u graag de mogelijkheden voor u bekijken? Kijk gerust even op onze website of neem contact met ons op! Wij staan graag voor u klaar.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

*