Geef je interieur een industriële look

Ben je het zachte en lieve uiterlijk van je kamers zat? Even geen standaard kleuren meer, maar een hele andere richting opgaan is wat je dan wilt! Dit kan je bereiken door een industriële inrichting te creëren waarbij stoer en ruig vooraan staat in het ontwerp.

Om te beginnen

 

Industrieel kenmerkt zich door de vooral stoere en donkere materialen gebruikt worden. Denk aan metaal, hout, en andere industriële elementen. Het is eigenlijk alsof je een fabriek achtige omgeving in je huis brengt om je stoere zelf te tonen en door diverse eyecatchers te plaatsen zul je zeker opvallen. Laat je ook door een woonwebsite inspireren wat de laatste trends zijn en wat jij mooi vindt.

Meubels

 

Met een industrieel uiterlijk kan je aan heel andere meubels denken dan je normaal gewend bent. Denk verder dan alleen een andere kleur: kies voor lockerkasten die het geheel een ruig tintje geven. Of wat dacht je van een legerkist als salontafel? Ook een salontafel op wielen is iets wat bij de trends hoort. En uiteraard hoort daar een robuuste eettafel op metalen poten bij. Er zijn vele ontwerpen te vinden om toe te passen in je nieuwe interieur.

Weg met de oude verlichting

 

Ga voor industriële lampen om het interieur van jouw woonhuis extra stijlvol in te richten. Vaak herken je deze lampen aan hun grote vormgeving en gebruikte materialen. Het oogt stevig en vaak heeft het veel weg van de verlichting van een fabriek of loods. Je hoeft niet alleen nieuwe verlichting te denken: je kunt zelf ook rondkijken naar tweedehands spullen om te gebruiken thuis.

Muren en vloeren

 

Ook jouw muren en vloeren mogen veranderd worden. Denk daarbij er wel aan om niet teveel donker te maken. Je kunt een of twee muren in de kamer donker aanpakken en een andere kant wat lichter. Zorg dat je wel balans houdt en gebruik daarbij ook de vloer slim. Bij een industriële vloer kan je bijvoorbeeld denken aan een cement-look vloer die dus een stuk lichter is.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

*