Hoe richt jij je eetkamer in?

De eetkamer is de plek van het huis. In de eetkamer komt elke dag de familie samen om lekker te dineren, voor veel mensen is dit een van de belangrijkste momenten van de dag. Daarom is het van belang dat jouw eetkamer stijlvol en sfeer is ingericht. In de deze blog een aantal manieren hoe je dit kunt bereiken.

 

Retro

De retrostijl is eigenlijk een trend die al een tijdje meegaat voor het hele huis. Wat retro eetkamerstoelen kenmerkt is dat ze echt oud zijn. Je vindt retro eetkamer stoelen op internet of in tweedehands winkels. Je kunt allemaal verschillende stoelen door elkaar heen gebruiken, deze stijl vinden we vaak terug in hippe koffiebarretjes. Maar deze stijl misstaat ook zeker niet in jouw eetkamer.

 

Strak design

Dit zien we veel terugkomen het afgelopen jaar. Het is lastig omschrijven, maar er komt veel wit in terug en veel strakke lijnen.  Ook zie je veel leren eetkamerstoelenteug komen in deze stijl. Deze stijl brengt een hele luxe uitstraling naar jouw woonkamer en is heel goed te combineren met een mooie parketvloer.

 

Lifestyle

Bij de lifestyle look moet je denken aan heerlijk comfortabele eetbankenen grote eettafels. Gezelligheid komt bij deze look op de eerste plaats. Ook moet je denken aan tijdloze designs. Het is dus het meest duurzame om jouw eetkamer in deze stijl in te richten, je raakt er namelijk niet snel op uitgekeken. Het is belangrijk dat alle meubels een warme uitstraling hebben en dat jij je er op je gemak bij voelt. Deze stijl is ook makkelijk te combineren met de inrichting van de rest van het huis.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

*