Hoogwaardig EPDM voor vele doeleinden geschikt.

Vandaag de dag is hoogwaardig EPDM voor vele doeleinden geschikt. Het kan worden gebruikt voor platte daken maar het kan ook een goede oplossing zijn om het dak van uw aanbouw, veranda, garage etc. waterdicht te maken. Het kan aangebracht worden op een nieuw dak maar ook op bestaande daken. Firestone EPDMis 100% recyclebaar dus ook een duurzaam product het is daardoor ook beter voor het milieu. Het kan opnieuw gebruikt worden voor onder andere asfalt en bijvoorbeeld looppadtegels.

Waarom kiezen voor Firestone EPDM dakbedekking?
Firestone EPDM is weerbestendig en volledig bestand tegen de UV veroudering waardoor het dus ook een duurzaam materiaal is. Firestone rubbergardgaat vaak langer dan 50 jaar mee waardoor het dus een goede investering is. Firestone blijft stabiel bij extreme temperaturen van -50 tot +100 graden. Ook hoeft u het niet te onderhouden als het eenmaal is aangelegd, het is namelijk rotvrij en wortelwerend. Firestone EPDM is licht in gewicht en ook dampdoorlatend.

Firestone EPDM is vlam vrij.
Firestone EPDM heeft geen vlam nodig aangezien het gehele ‘membraan’ op de grond wordt gelijmd. Daardoor is de installatie van Firestone EPDM eenvoudig en veilig. Het heeft een grote flexibiliteit en rekbaarheid zelfs bij lage temperaturen het kan daardoor helemaal worden aangepast aan de beweging van het gebouw. De samenstelling van EPDM Firestone is brandbestendig er hoeft daardoor ook geen vlamvertragend product worden toegevoegd om de BROOF classificaties 1, 3 en 4 te krijgen.

Interesse in EPDM Firestone?
Heeft u interesse gekregen in EPDM Firestone, op google kunt u verschillende grote leveranciers vinden die EPDM leveren. U kunt daar vaak ook vrijblijvend contact opnemen voor advies en informatie over EPDM Firestone. Ook kunt u verschillende dakdekkers vinden die EPDM aanbrengen waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken als u de kennis en ervaring mist. U kunt vaak gratis een offerte aanvragen en de mogelijkheden bespreken.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

*