Inrichting van jouw woonkamer

Net verhuisd? Dan is het tijd om jouw woonkamer opnieuw in te richten, altijd een hele klus maar het levert zeker wat op. Het belangrijkste element voor het inrichten van jouw huis is natuurlijk de vloerbedekking. Voor vloerbedekking zijn oneindig veel mogelijkheden, ga je voor hout, laminaat, beton of misschien wel tapijt. Dat laatste kent heel veel voordelen en ziet er ook nog eens ontzettend mooi uit. Tapijt komt ook weer in oneindig veel mogelijkheden. In deze blog zal ik het vooral hebben over de ultra makkelijke tapijttegels.

 

Wat is nou het voordeel van tapijttegels

 

Tapijttegels zorgen voor een uitermate goede akoestiek en isolatie in jouw woonkamer. Wanneer je tapijttegels op de vloer hebt liggen vliegen de zachte klanken je om de oren.

 

Naast goede akoestiek hoef je nooit meer koude voeten te hebben. Tapijt is van zichzelf al fijn om overheen te lopen, maar je kunt de meeste tapijttegels ook nog eens combineren met vloerverwarming. En eerlijk? Wie wil er nou niet in de winter met blote voeten over heerlijk zacht tapijt lopen.

 

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het maken met tapijttegels. Je kunt geheel naar eigen smaak je woonkamer inrichten. Je zou zelfs je hele woonkamer vol kunnen leggen met verschillende kleuren tapijttegels. Elke combinatie is dus mogelijk. Het mooiste is naar mijn mening twee verschillende kleuren, die je in een mooi motiefje in de woonkamer plaatst.

 

Heb je rode wijn laten vallen over je tapijt? Heel vervelend maar niet onoverkomelijk. Waar je bij een normaal tapijt een fortuin kwijt bent aan het laten reinigen van het tapijt kun je tapijttegels per tapijttegel vervangen. Dit scheelt naast heel veel werk ook nog eens heel veel geld.

 

Tapijt met allergie? Het kan. Stofdeeltjes blijven in de lucht waar ze met normale vloeren op de grond blijven liggen en zorgen voor irritatie.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

*