Insecten buiten houden

Het is een van de meeste herkende gebeurtenissen in de zomer. Het is eindelijk lekker weer en u wilt uw woning lekker laten doorluchten. Vervolgens ga je weer lekker televisie kijken en vervolgens hoor je minstens vier vliegen rondzoemen. Deze ergernis is echter zeer gemakkelijk te voorkomen door een vliegenraam op maat te laten maken.

Waarom een vliegenraam?

Een vliegenraam is een ideale oplossing voor het afsluiten van uw ramen en deuren op een warme dag. Zo kunt u gewoon uw deur of raam open laten staan en uw woning voorzien van de nodige ventilatie. Het vliegenraam houdt alle insecten buiten de woning terwijl de frisse lucht gewoon uw huis kan binnendringen en ventileren. Deze ventilatie is in de zomer van belang omdat het ook enkele voordelen voor de gezondheid met zich meebrengt.

Ongedierte blijft buiten

Naast de kleinere insecten is het ook fijn dat het ongedierte buiten blijft. Naast de vliegen weerhoudt een vliegenraam ook ander ongedierte zoals ratten of muizen uw woning te betreden. Bij het zien van een vliegenraam zal dit ongedierte dan ook direct omdraaien en uw woning de rug toekeren.

Vliegenraam op maat

Het fijne is dat vliegenramen op maat voor u gemaakt kunnen worden. Er zijn namelijk vele verschillende soorten ramen en ook niet iedere woning is hetzelfde als de ander. Daarvoor is het mogelijk om vliegenramen op maat te laten maken. Hiervoor hoeft u alleen maar de maten van u vliegenraam op te geven en vervolgens wordt het vliegenraam voor u gemaakt. Vervolgens hoeft u het vliegenraam alleen nog maar te plaatsen. Tegenwoordig zijn er ook slimme zelfbouwvarianten.

De meting

Het is echter belangrijk wel meten van het vliegenraam nauwkeurig uit te voeren. Hiervoor dient u nauwkeurig de website van uw leverancier te raadplegen om verkeerde maten te voorkomen. Houd tijdens de meting een belangrijk verschil in de gaten. Een vliegenraam kan namelijk zowel op het kozijn als in het kozijn worden geplaatst. Wanneer hier niet scherp op wordt gelet, kan dit een probleem veroorzaken. De meeste leveranciers stellen zich hiervoor dan ook niet aansprakelijk. Mocht u hierbij twijfelen is het verstandig om contact op te nemen met uw leverancier en navragen of de meting goed is uitgevoerd!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

*