Jaloezieën gebruiken om je woning groter te laten lijken

Als jouw huis of appartement wat ontbreekt op de vierkante meter, weet je waarschijnlijk alles over creatief te zijn als het gaat om het toevoegen van opslagruimte en het vinden van manieren om alles wat je nodig hebt in kleine ruimtes te plaatsen. Maar creativiteit kan alleen zo ver gaan, omdat uw leefruimte er snel uitziet en zich krap voelt, afhankelijk van je meubilair en behoefte aan opslag.

Hoewel je misschien niet in staat bent om muren te laten inslaan om extra ruimte voor je spullen te creëren, kun je verschillende dingen doen om dat benauwde gevoel te minimaliseren. Inclusief het veranderen van je raambekleding.

 

De jaloezieën en tinten die je kiest, hebben niet alleen invloed op de hoeveelheid licht die in je huis binnenkomt, ze kunnen ook van invloed zijn op hoe groot of klein je huis eruit ziet en aanvoelt. Kies de verkeerde raambekleding en een kleine ruimte voelt nog krapper, maar kies de juiste raambekleding en de eerder strakke kamers voelen opeens huiselijk en luchtig aan in plaats van ingesloten en claustrofobisch.

 

Installeer pure tinten voor ultiem natuurlijk licht en openheid

Zware, dikke en donkere tinten kunnen er mooi uitzien, maar ze zijn niet altijd de beste optie voor kleine kamers. Pure tinten daarentegen zijn het meest geschikt voor krappe ruimtes. Naast het feit dat ze veel natuurlijk licht binnenlaten, zijn ze ook onopvallend, zowel fysiek als visueel. Door veel natuurlijk licht binnen te laten, worden ruimtes altijd groter en groter en door de pure materialen en stoffen die in pure tinten worden gebruikt, lijken de raambehandelingen op alle uren van de dag en de nacht te verdwijnen. Ook geven houten jaloezieen een mooi natuurlijk effect.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

*