Maak jouw interieur af met deurbeslag voor binnendeuren

Net als jou weten wij dat het deurbeslag binnendeuren helemaal af kan maken. Of je nu een nieuwbouwwoning of jaren ’30 woning hebt en of je nu een kleurrijk of neutraal interieur hebt. Door het ruimschootse aanbod dat er vandaag de dag op de markt is, zijn er voor ieder interieur talloze mogelijkheden. Naar wat voor stijl deurbeslag voor binnendeuren ben jij op zoek?

 

Zet de puntjes op de i met deurbeslag voor binnendeuren

Als je eens aandachtig het interieur bekijkt, is de kans groot dat je erachter komt dat je (nog) geen aandacht hebt besteed aan jouw deurbeslag. Je hebt er simpelweg nog geen tijd voor gehad of er niet zo goed over nagedacht. En dat is helemaal niet zo vreemd. Echter zet je de puntjes pas écht op de i door te kijken naar de kleine details in het huis. Kies bijvoorbeeld voor trendy mat zwart deurbeslag, of maak jouw interieur af met een tijdloos deurbeslag voor binnendeuren in rvs.

 

Binnendeurbeslag in verschillende varianten

Wist je dat er vandaag de dag verschillende vormen binnendeurbeslag bestaan? Hierdoor is er voor iedere ruimte in het huis en voor iedere woonstijl altijd een geschikte variant. Maak een keuze uit het ruime aanbod aan deurbeslag voor binnendeuren en geef jouw huis de uitstraling die jij wilt. Enkele voorbeelden van soorten deurbeslag voor binnendeuren waar je uit kiest:

  • Woningbouw- en magneetsloten
  • Deurkrukken
  • Sleutelplaatjes
  • WC-garnituur

Eenvoudig te monteren met een accuschroefboormachine

De klink of kruk stabiel en stevig vast in de deur zetten, dat is natuurlijk wat je wilt. Echter is dit voor de meeste vormen van deurbeslag voor binnendeuren helemaal niet zo moeilijk en kun je dit heel eenvoudig zelf doen. Weet jij al hoe je dit moet bevestigen? Heel simpel. Nadat je met een potlood af hebt getekend waar het deurbeslag moet komen, bevestig je het deurbeslag in een paar minuten met een accuschroefboormachine. Een kind kan de was doen!

 

Deurbeslag waarmee inbrekers buiten blijven

Nadat je een keuze hebt gemaakt voor deurbeslag voor binnendeuren, is het verstandig om ook eens een kijkje te nemen naar het aanbod aan veiligheidsbeslag. Het veiligheidsbeslag is geschikt voor de achterdeur en in combinatie met een alarmsysteem maken inbrekers geen schijn van kans meer. Een fijne aanwinst, vooral als het eerder donker wordt in de middag en later licht wordt in de ochtend tijdens de wintermaanden. Veilig wonen en met een gerust hart je bed in, dat wil jij toch ook?

 

Bron:Atmyhome.nl

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

*