Hoge gasrekening? Spouwmuurisolatie is de oplossing!

Om warmteverlies tegen te gaan wordt er gebruik gemaakt van spouwmuurisolatie. Dit wordt gedaan door het luchtruim in te vullen met isolatiemateriaal dat warmte overdracht vermindert. Hierdoor zul je een hoop geld besparen op de kosten. Nieuwbouw wordt voorzien van spouwmuurisolatie en andere isolatiematerialen. Huizen voor 1973 zijn niet voorzien van dit type isolatiemateriaal.

Waarom is het verstandig om de spouw te isoleren?

Ten eerste is een investering in spouwmuurisolatie nog niet eens zo duur. Gemiddeld betaal je zo’n 2000 euro. Dit geldt heb je binnen 3 a 4 jaar terugverdiend aangezien je zo’n 500 euro op jaarbasis zal besparen met spouwmuurisolatie. Alles wat je daarna bespaart kun je zien als pure winst.

Soorten isolatiemateriaal

Je vraagt je wellicht af welke mogelijkheden er zijn als het gaat om de verschillende soorten materialen van spouwmuurisolatie. Er kan in de meeste gevallen gebruik worden gemaakt van isolatieschuim, isolatieparels, isolatiekorrels, inblaaswol, glaswol steenwol en vlokken. Het isolatiemateriaal met de hoogste isolatiewaarde is in bijna alle gevallen de beste keuze. Er zijn natuurlijk wel voordelen en nadelen voor het gebruik van bepaalde soorten materialen. De beste keuze hangt wel af van verschillende factoren, zoals: of een huis met de spouwmuur wind tegen heeft. Deze spouwmuur moet dan beter geïsoleerd worden.

Specialist vinden

Hoe vind ik een spouwmuurisolatie specialist? Je kunt zelf opzoek gaan naar een specialist door het internet of het telefoonboek te gebruiken. Je kunt ook gemakkelijk in een keer tot wel 6 offertes ontvangen van specialisten uit jouw eigen regio. Dit kun je doen door naar de website OfferteAdviseur.nl te gaan. Het enige wat je hoeft te doen is een formulier in vullen binnen een paar minuten en je ontvangt offertes in je mailbox. Je vergelijkt de offertes en kiest de beste deal. Op deze manier kun je tot wel 30% besparen op de kosten. Vergelijken dus!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

*