Super mooie wanden van IXXI

Wij kwamen de patronen van Ixxi al eerder tegen op andere woonblogs. Toch wilden wij als nieuweling onder de blogs niet achterblijven bij de geweldige ontwerpen en producten van Ixxi. We hebben het hier om een decoratief wandsysteem. Met koppelkruisjes en kaarten kun je in elk gewenst formaat je eigen interieurproduct maken. Zelf waren wij helemaal verliefd op het Ixxi ontwerp in samenwerking met Studio Boot, met grafische ontwerpen en mooie felle kleuren.

Op de website van Ixxi kun je volop inspiratie opdoen. Je kunt kiezen voor een kant en klaar ontwerp of er zelf eentje ontwerpen en laten maken door je favoriete foto of afbeelding te uploaden. Deze afbeelding wordt gedrukt op kaarten van 20×20 cm en binnen 5 dagen thuisbezorgd. Je zet je eigen Ixxi wandsysteem in elkaar met de bijgeleverde kruisjes. Als je alle delen aan elkaar bevestigd hebt, dan hang je je Ixxi aan de muur of als roomdivider aan een rails.

De Ixxi kaarten bestaan uit 300 grams (0,3 mm dik) kwalitatief hoogwaardig synthetisch mat materiaal, Synaps genaamd. Het is waterbestendig, scheurt niet, trekt niet krom en is bestand tegen UV-licht.De prijs van je Ixxi is niet alleen afhankelijk van de soort Ixxi maar ook van het aantal kaarten. Hoe groter je Ixxi, hoe minder je gemiddeld per kaart betaalt.

Ga naar de website voor meer informatie: 

www.ixxi.nu

Juliette

Blogger @ BioBlogging.nl & Copywriter @ Sales Care.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

*