Tips voor het schoonmaken van uw betonnen vloer

Tegenwoordig zijn betonvloeren erg populair door de industriële look, maar het schoonhouden van deze vloeren is erg lastig. Een betonvloer staat bekend als robuust en is praktisch in gebruik. Ook raken ze niet snel beschadigd. Wat een groot voordeel is bij volop gebruik. Wel is het belangrijk om de vloer goed schoon te houden.

Daarom schrijven wij dit artikel met tips voor het schoonmaken van betonvloeren. Hoe verwijder je vlekken? En hoe maak je onregelmatige betonvloeren schoon? Dat lees je hier!

Vlekken verwijderen op een betonnen vloer

Het kan iedereen wel eens overkomen dat er wordt geknoeid op de vloer. Er valt bijvoorbeeld een glas drinken op de betonnen vloer of er verschijnen regen vlekken op het tuinterras. Ook kunnen betonvloeren die buiten liggen last krijgen van groene aanslag. Lichte vlekken kun je gemakkelijk verwijderen met verdunde citrusreiniger. Als de vlekken wat groter/zwaarder zijn kan je beter pure citrusreiniger gebruiken.

Onregelmatige betonvloer schoonmaken

Bij een onregelmatige betonvloer adviseren wij om een poetsmachine te gebruiken bij het schoonmaken. Dit is simpelweg het makkelijkst. En een poetsmachine zorgt ervoor dat de betonvloer blinkend schoon wordt.

Op het internet zijn er talloze poetsmachines te vinden, echter is het niet nodig om de duurste te kiezen. Dit is namelijk niet altijd de beste. De perfecte poetsmachine is per betonvloer verschillend. Het is dus belangrijk om je goed te laten adviseren door de verkopen of om zelf op zoek te gaan naar nuttige informatie via Google.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

*