Voordelig tuinaccessoires kopen bij de bouwmarkt?

Voordat een tuin ingericht kan worden met tuinmeubelen zul je de beschikking moeten hebben over een net terras. Is er verzakking ontstaan, of drukken boomwortels de tuintegels omhoog, laat dan de tuin en het terras ophogen. Dit lijkt ingewikkelder dan het is. Vaak is het een kwestie van tuintegels uit het terras halen en met zand en piepschuim (tegen afwatering en verzakking) een verhoging aanmaken. Ziet u op tegen deze klus, dan schakelt u hiervoor een aannemersbedrijf in.

Is de tuin op orde? De herinrichting van de tuin

Is de tuin helemaal naar wens, dan is de tijd wellicht aangebroken om nieuwe tuinmeubelen en tuinplanten te kopen. Een bezoekje aan de plaatselijke bouwmarkt brengt direct uitkomst. Hier zijn zowel tuinmeubels als tuinplanten te koop; gemak dient de mens. Enige kanttekening hierbij is: A. Beperkte keuze. B. Hogere kosten. Tuinplanten zijn vaak ontzettend prijzig bij bouwmarkten. De prijzen kunnen soms zelfs het meervoudige uitvallen ten opzichte van een voordelige bloemen en plantenzaak.

Maar ook tuinmeubelen zijn niet alleen duurder bij de bouwmarkt, maar ook nog eens in minder keuze beschikbaar. Populaire tuinmeubelen als loungesets, zijn vaak in beperkte mate verkrijgbaar (bijvoorbeeld maar 2 sets) en dan ook vaak nog eens voorzien van een hoog prijskaartje. Wil je echt voordelig uit zijn dan sla je de bouwmarkt over en ga je naar de voordelige specialist.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

*