Waarom Beton Ciré?

De industriële look is niet meer weg te denken in de meeste huishoudens. Beton Ciré past look gaat goed samen met de industriële look. Voorheen was Beton Ciré vooral populair in het sanitair, maar je ziet het steeds meer naar voren komen in woonkamers en andere kamers in huis. Maar wat zorgt er nou voor dat Beton Ciré zo populair maakt. In deze blog lees je de voordelen en de nadelen van Beton Ciré.

 

Wat is het en waar komt het vandaan?

Beton Ciré Komt oorspronkelijk uit Frankrijk. Beton Ciré is een beton soort die zorgt voor een industriële uitsraling in en om het huis. Beton Ciré is een steenachtige stuc. Met beton Ciré kun je alle kanten op; je kunt er vloeren mee leggen, aanrechtbladen van maken maar ook sanitair onderdelen en afscheidingsmuurtjes mee maken.

 

Voordelen Beton Ciré

Beton Ciré zorgt voor een huiselijke sfeer. Je kunt Beton Ciré precies naar wens plaatsen, je kunt dus de afmetingen en vorm helemaal zelf bepalen. Ook is de beton look helemaal hip. Dus wanneer je kamer vol staat met Beton Ciré kan je zo in een woonmagazine. Wat een groot voordeel is aan Beton Ciré dat het bijna geen onderhoud vergt. Naast dat het bijna geen onderhoud vergt is het ook nog eens zeer makkelijk schoon te houden. Beton Ciré vloeren zijn goed bestand tegen water, dus een beton Ciré vloer in de douche? Geen enkel probleem. Ideaal dus als je kinderen hebt die veel rotzooi maken.

 

Nadelen Beton Ciré

Het enige nadeel wat je zou kunnen bedenken voor Beton Ciré is dat het plaatsen relatief arbeidsintensief is. Dit maakt een Beton Ciré vloer redelijk duur. Maar als Beton Ciré ligt en staat is er geen enkel nadeel meer te bedenken en zal iedereen er alleen maar plezier aan beleven.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

*