Woontrends 2013

Volgens de laatste woontrends 2013 het jaar ingaan? Dat kan, want de nieuwe woontrends zijn bekend. Wij geven jou graag een paar tips, met foto’s als inspiratie.

Woontrend 1: Love Luxury

Bij de woontrend Love Luxury staat niet alleen comfort, maar ook luxe centraal. Nu hoef je voor deze trend niet meteen een fortuin neer te leggen, het zit hem in dit geval met name in de materialen, kleuren en texturen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet:

Love Luxury tips
De kleuren bij deze woontrend zijn in dit geval warm. Aardekleuren als taupe en chocoladebruin kunnen gecombineerd worden met goud, zilver en koper. Zorg voor spiegels en lampen in klassieke vormen in combinatie met retro elementen. TE LANG naast meubilair in retrostijl. Geef daarnaast net dat beetje extra luxe aan je interieur met mooie decoratie, zoals glaswerk, zilverwerk en zijde kussens. Stoffen zijn tot slot een belangrijke basis. Wederom worden klassieke printen gecombineerd met retroprints. Het meubilair in deze woontrend is gestoffeerd met fluweel, zijde, linnen en wol.

Woontrend 2: Black Out!

Waar bij Love Luxury aardekleuren en warme tinten centraal staan, neemt zwart bij Black Out! de overhand. Hierdoor wordt er een soort mysterieuze sfeer gecreëerd. Donkerrood, paars en metallics versterken het geheel.

Black Out! tips
Gitzwart, inktzwart en antraciet vormen de basiskleuren bij deze woontrend. Rode, paarse, metallic, witte, donkerblauwe en legergroene accenten doorbreken dit geheel. Kunstzinnige vormen in meubilair en accessories zijn kenmerkend. Daarnaast zijn donker hout, zwart leer, satijn, suede en (namaak) bont belangrijke sfeermakers. In de aankleding zijn kruizen, insecten, reptielen, spiegels, kaarsen en kristal een must!

(www.wonenonline.nl)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

*