Woontrends 2013: Cirque d’interieur

Woontrends zijn er volop in 2013. In dit artikel gaan we verder in op de woontrend Cirque d’Interieur, een speels geheel geinspireerd op de magische wereld van het circus. Opvallend aan deze woontrend zijn de bijzondere vormen, grafische patronen en de vrolijke kleuren. De combinatie van nuon en pastel kende we al een beetje. De woontrend Cirque D’Interieur 2013 breit daar ook dit jaar op voort.

woontrends 2013

Woontrends 2013 met de juiste woonaccessoires

Wij vertalen graag een paar highlights van deze bijzondere woontrend 2013 voor je. Laten we beginnen bij de beleving van de ruimte. Kijk eens goed rond en bedenk je welk gevoel jij wilt oproepen? Dat kan romantisch, stoer, klassiek, nostalgisch, folkloristisch of juist kunstzinnig zijn. Juist woonaccessoires kunnen zo’n gevoel versterken. Denk aan patronen of materialen van kussens, plaids, vloerkleden, posters of schilderijen.

Kleur is essentieel in ieder huis. Het maakt je woning namelijk persoonlijk, het toont smaak, fantasie en inspiratie. Bij de woontrends van 2013 zien we opvallende kleurcombinaties. Denk aan zalm en lila paars, gecombineerd met zwart-wit en grafische patronen. Deze patronen zijn helemaal hot in driehoeken, cirkels en strepen.

woontrends 2013

Kleinste details belangrijk bij woontrend 2013

Naast textiel en patronen maken de kleinste details de woontrend 2013 helemaal af. Denk aan een bijzondere theedoek met grafische print, een dienblad in pasteltinten en speels gekleurde bordjes. Vooral items met een knipoog doen het goed! Combineer dus met humor die je in een strakke styling presenteert.

(Bron + afbeeldingen: Perscentrumwonen.nl) 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code
     
 

*